NAŠE USLUGE

USLUGE IZ SNOVA

 Hodaj bez stresa do oltara, prepusti logistiku u naše ruke.

Usluge koje organizator vjenčanja može pružiti uključuju:

 1. Konzultacije i planiranje: Početne konzultacije s mladencima kako bi se razumjele njihove želje, potrebe i proračun te izrada plana vjenčanja u skladu s tim.
 2. Izbor lokacije: Pomoć u pronalasku i rezervaciji lokacije za ceremoniju i prijem, uzimajući u obzir stil, veličinu i proračun vjenčanja.
 3. Koordinacija dobavljača: Organizacija i koordinacija svih dobavljača, uključujući cvjećare, fotografe, bendove ili DJ-eve, catering, i ostale usluge koje su potrebne za vjenčanje.
 4. Dizajn i dekoracija: Pomoć u kreiranju teme, boja i dizajna vjenčanja te organizacija dekoracije za ceremoniju i prijem.
 5. Budući planiranje: Organizacija sastanaka i proba za mladence i dobavljače, kao i izrada vremenskog rasporeda za dan vjenčanja.
 6. Koordinacija dana vjenčanja: Osiguravanje da sve teče glatko na dan vjenčanja, uključujući upravljanje vremenom, rješavanje neočekivanih problema i koordinaciju aktivnosti svih sudionika.
 7. Financijsko upravljanje: Praćenje proračuna vjenčanja, pregovaranje s dobavljačima radi osiguranja najboljih cijena te upravljanje svim financijskim transakcijama.
 8. Dodatne usluge: Ovisno o potrebama mladenaca, organizator vjenčanja može pružiti i dodatne usluge poput organizacije predbračnih tečajeva, rezervacije smještaja za goste, planiranja medenih mjeseci, i slično.

Ove usluge su samo neki od primjera onoga što organizator vjenčanja može ponuditi, a prilagođavaju se potrebama i željama svakog para kako bi se osiguralo da njihovo vjenčanje bude savršeno i bez stresa.

  d
  Sed ut perspiclatis unde olnis iste errorbe ccusantium lorem ipsum dolor